Про проведення флеш-мобу «Скажи – НІ! шкідливим звичкам»

У рамках проведення на Харківщині Всеукраїнської інформаційно – профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» 20 квітня відбувся флеш-моб «Скажи – НІ! шкідливим звичкам». Метою заходу було привернення уваги громадськості до питання профілактики поширення негативних звичок ( тютюнопаління, наркоманії, алкоголізму) у молодіжному середовищі.

Під час заходу волонтерами ГО СК «Бушидо Харків» було проведено профілактичні бесіди зі студентською молоддю понад 10 вишив регіону та розміщено профілактичні наліпки з логотипом Акції на торгівельних закладах, що знаходяться в районі  студентських гуртожитків і ВНЗ. Профілактичною роботою було охоплено понад 300 молодих осіб та розміщено понад 200 наліпок.

Громадянську позицію волонтерів підтримали: Управління у справах молоді та спорту та Департамент освіти і науки Харківської  обласної державної адміністрації, відділ ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Харківській області,  Управління патрульної поліції у м. Харкові Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.