На Харківщині підведені підсумки ХІІІ літньої Універсіади України з боксу

З 18 по 23 квітня 2017 року в м. Харків на базі легкоатлетичного манежу комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ» Харківської обласної ради пройшли  змагання ХІІІ літньої Універсіади України з боксу.

В змаганнях прийняли участь команди із 18 областей та м. Києва нашої країни, із загальною кількістю учасників 128 спортсменів. В загальнокомандному заліку серед команд областей І місце, з кількістю 512 очок, посіла збірна команда Харківської області-1, ІІ місце також посіла збірна команда Харківської області – 2 із кількістю 370 очок, ІІІ місце посіла команда м. Києва (319 очок).

Змагання відбулись на високому організаційному рівні. Переможці та призери отримали кубки, медалі та дипломи від Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Нагородження проводили: начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України – Олена Кривенцова, директор комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ», віце-президент Харківської обласної федерації боксу – Леонід Задорожний та Чемпіон Європи 1998 року, призер Олімпійських ігор  2000 року, Чемпіонату світу 2001 року – Сергій Данильченко.