У Харківський області буде реалізовуватися проект «Попередження ґендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини»

У Харківській області розпочинається реалізація проекту «Попередження ґендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини»  за підтримки ГО «Ла Страда – Україна», німецької благодійної організації «BROT FÜR Die Welt» «Хліб для світу» та сприяння  Міністерства освіти і науки України.

Проект розрахований на три роки та спрямований на посилення спроможності щодо захисту прав дітей – вихованців навчальних закладів інтернатного типу, як однієї з найбільш вразливих категорій щодо ризиків потрапляння в ситуації торгівлі дітьми та насильства. Проект буде реалізовуватися у 16 інтернатних закладах регіону.

 

Довідково. «BROT FÜR Die Welt» «Хліб для світу» –  німецька благодійна організація, що спонсорує 1200 програм кожного року, спрямованих на боротьбу з бідністю та пов’язаних із нею проблем по всьому світу. Благодійна організація реалізує як програми для обговорення конкретних питаньНІД, чиста питна вода, права людини), так й допомагає постраждалим від  катастроф: війн та ураганів.