Відбулися урочистості з нагоди відкриття групи

12 травня 2017 року в с. Задонецьке Зміївського району відбулися урочистості з нагоди відкриття групи в дошкільному підрозділі Задонецької філії Зміївського ліцею № 1 імені З.К. Слюсаренка Зміївської районної ради Харківської області після проведення капітального ремонту приміщень.

У святкуванні брали участь голова Зміївської районної державної адміністрації Кошеленко В.А., голова Зміївської районної ради  Тімофєєва Т.В., начальник відділу освіти Зміївської районної державної адміністрації Шаповалова В.В., голова Задонецької сільської ради  Шевченко Г.О., працівники, батьки та вихованці навчального закладу.

Протягом 2016/2017 навчального року зроблено капітальний ремонт ігрового та спального приміщень групи, побудовано туалетну кімнату, медичний кабінет та пральню, придбано технологічне обладнання на харчоблок, дитячі меблі на суму 1 млн. грн. за рахунок коштів  районного бюджету.

Також для покращення умов перебування дітей у закладі було залучено міжнародну допомогу: Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні передано закладу комплекти меблів, постільну білизну, обладнання для ігрового майданчика та іграшки.