Шкільні всеукраїнські змагання юних гандболістів

В м. Харкові завершено проведення Всеукраїнського турніру з гандболу серед дівчат 2006 р.н. Ареною спортивного свята на 3 дні змагань стала спортивна база Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди спортивний комплекс ім. Ю. Пояркова. Учасники змагань показали досить достойну гру не зважаючи на молодший вік по міркам цього виду спорту.

Організатори змагань передбачили нагородження як у командному заліку так и визначення кращих гравців у командах та названа символічна збірна команда турніру.

Під час нагородження Віктор Павленко за дорученням заступника голови – керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації А.В. Бабічева привітав всіх учасників турніру з успішним виступом у всеукраїнських змаганнях та подякував організаторів змагань за високий рівень проведення заходу та професійне суддівство шкільних змагань що сприяло в свою чергу покращенню спортивних результатів.

Перемогу в турнірі святкувала команда ДЮСШ «Стрімкий м’яч» (Київ), на другому місці – команда ДЮСШ «Темп» (Тернівка). Харків’яни КДЮСШ № 3 (Харків) отримали бронзові нагороди.

Як зазначив головний суддя змагань – Темірлан Мірзалієв «Подібні турніри вкрай важливі для нашої молоді, відкриття нових секцій з гандболу а ще краще відродження в ДЮСШ тих секцій де є тренери з гандболу а головне бажання учнів займатися улюбленими видом спорту стане запорукою розвитку шкільного спорту та нових успіхів школярів Харківської області. Доречи варіативний модуль «Гандбол» є однією із основних складових навчальної програми з фізичної культури».

Всі учасники змагань отримали позитивні враження від змагань, представники команд отримали запрошення на традиційний Всеукраїнський турнір в м. Харкові.