На Харківщині визначилися учасники фінальних змагань XІІI літньої Універсіади України 2017 року з волейболу серед чоловіків від ІІІ зони

19 травня 2017 року в місті Харкові на базі спортивного комплексу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого завершилися зональні змагання ХІІІ літньої Універсіади України з волейболу серед чоловічих команд.  За право виступати у фіналі Універсіаді змагалися команди Харківської, Сумської та  Дніпропетровської областей.

У першому матчі між командами Харківської та Сумської областей, у напруженій боротьбі перемогла команда Харківської області з рахунком 3:2. У другому матчі змагань харків’яни перемогли команду Дніпропетровської області з рахунком 3:0. В останньому матчі між командами Сумської та Дніпропетровської областей перемогу отримала команда сумчан з рахунком 3:1.

Таким чином до фінальних змагань ХІІІ літньої Універсіади України з волейболу серед чоловічих команд пройшли команди Харківської та Сумської областей, посівши  відповідно перше та друге місця. Команда Дніпропетровської області посіла третє місце.