Відбулася церемонія нагородження переможців VII Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

17 травня 2017 року у Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова відбулася церемонія нагородження переможців VII Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок», який вже сьомий рік поспіль проводиться на добровільних засадах Асоціацією українських правників, Національним педагогічним університетом ім. М.П.Драгоманова, за підтримки Українського фонду культури і Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра та за участю Київського університету ім. Бориса Грінченка, благодійною підтримкою Міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл», Громадської організації «Громадський форум суспільної етики».

Головна ідея Конкурсу – популяризація духовних і моральних надбань, консолідація зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів та студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.

Дипломом за ІІ місце нагороджена творча група Красноградського професійного ліцею під керівництвом методиста Довжицької-Мілохіної  Олени Михайлівни за бізнес-план екологічного проекту «Квітуче місто».

Дипломом за І місце у номінації «Відеосюжети» та Грамотою  Національної спілки журналістів України за активну участь у формуванні громадянського суспільства в Україні нагороджена творча група Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» під керівництвом  заступника директора з навчально-виховної роботи Сіпневської Галини Георгієвни  за соціальний проект «Відкрий свої серця».

Гостей та переможців привітав Президент Асоціації українських правників, Голова Журі академік Василь Костицький.