Виступ юних харківських футболістів у фіналі футбольного турніру серед школярів «UNICEF Football Cup»

21 травня, в м. Києві на стадіоні імені Баннікова відбулися фінальні змагання турніру серед школярів UNICEF Football Cup. Цей турнір розпочався у березні і проходив у 5  східних областях – Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській та Харківській і об’єднав 5000 дітей із 302 загальноосвітніх навчальних закладів.

Захід розпочався відкриттям учбово-тренувального комплексу міні-футбольних полів поблизу Будинку футболу. Символічну стрічку, в присутності команд учасників та запрошених гостей, перерізали президент Федерації футболу України Андрій Павелко, тренер молодіжної  збірної України Олександр Головко та голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованна Барберіс.

У фіналі Харківщину  представили 2 команди – Пісочинський колегіум Харківської районної ради Харківської області та Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №146 Харківської міської ради Харківської області.

До фіналу турніру потрапила команда Пісочинського колегіуму, де у напруженій боротьбі виборола ІІ почесне місце. Команда Харківської загальноосвітньої школи №146 посіла п’яте місце.

Після фінального матчу переможці та учасники отримали пам’ятні подарунки від президента ФФУ Андрія Павелка та голови представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованни Барберіс. А на завершення свята на всіх учасників та гостей чекав сюрприз – концерт відомого музичного гурту «ТНМК».