В Харкові відкрили XІІI літню Універсіаду України зі стрільби з лука

25 травня 2017 року о 17.30 годині в місті Харкові на базі навчально-спортивного комплексу «Каразінський» відбулось урочисте відкриття змагань зі стрільби з лука за програмою ХІІІ літньої Універсіади України.

Під час відкриття змагань начальник  Харківського обласного  відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Кривенцова, від імені Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, привітала учасників спортивного свята та побажала чесної боротьби  та яскравого виступу за честь рідних областей.

Усіх учасників Універсіади з початком змагань привітали завідувач кафедри фізичного виховання   Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Володимир Темченко та державний тренер зі стрільби з лука Олена Садовнича.

Також для гостей, учасників та суддівської колегії змагань пролунало привітання від імені президента Спортивної Студентської Спілки України Євгена Імаса.

Урочисте нагородження переможців і призерів змагань відбудеться  28 травня 2017 року о 15.00 години на майданчику Premier Palace Hotel Kharkiv.