Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

       Від щирого серця вітаю всіх із закінченням навчального року.

Свято останнього дзвоника – це  значна подія. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні школярів: взято ще одну сходинку на шляху пізнання. Сподіваюся, що літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової  подорожі країною Знань.

Дорогі випускники! Збігли і залишилися в минулому ваші шкільні дні і роки – безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами. Нехай мелодія шкільного дзвінка залишиться для вас солодким спогадом про дитинство, а попереду буде доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань.  Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять нову історію,  де  чисте і світле майбутнє.

У цей святковий день хочеться висловити слова щирої вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до своїх вихованців. Своєю невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.

Бажаю всім міцного здоров`я та особистого щастя, мира і злагоди, сімейного добробуту, здійснення усіх мрій і нових перемог!

 

 

Департамент науки і освіти

Харківської обласної державної адміністрації