Про укладання Угоди щодо співпраці між ПАТ «Харківський плитковий завод» та Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова

За підсумками попередніх домовленостей ректор Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, професор Бабаєв В.М. та Голова наглядової ради ПАТ «Харківський плитковий завод» Шеветовський В.В. підписали Угоду про співпрацю.

Підвищення ролі практичної підготовки студентів та застосування інноваційних технологій в освіті ставлять перед вищою школою та представниками підприємств та бізнесу вимоги щодо формування фахівців «нової генерації». З метою  підвищення  якості підготовки студентів для виробництва та забезпечення промисловості країни висококваліфікованими спеціалістами  підписано Угоду про партнерство між ПАТ «Харківський плитковий завод» та Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова. У рамках Угоди  розроблено та буде реалізовано програму «Кадри», спрямовану на забезпечення сучасного виробництва кваліфікованими спеціалістами, розвиток співробітництва у освітньо-науковій та науково-дослідницькій сфері.

Напередодні підписання угоди співробітники Університету відвідали завод, ознайомилися із високотехнологічними лініями виробництва керамічної плитки, а голова наглядової ради ПАТ «Харківський плитковий завод» Шеветовський В.В. у рамках візиту до Університету ознайомився із матеріально-технічною базою, лабораторним фондом, інноваційними підходами до освітнього процесу, які запроваджуються у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова.