На Харківщині відбулось урочисте відкриття XІІI літньої Універсіади України з тенісу

8 червня 2017 року, в місті Харкові на кортах тенісного клубу «Унікорт» відбулось урочисте відкриття змагань ХІІІ літньої Універсіади України з тенісу.

На урочистих заходах були присутні:

  • начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Кривенцова Олена Миколаївна;
  • директор тенісного клубу «Унікорт», заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту Бурко Валерій Львович;
  • головний спеціаліст Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ісаєнко Лариса Володимирівна;
  • завідувач кафедри фізичного виховання  Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Темченко Володимир Олександрович.

Гостей, учасників та суддівську колегію змагань,  від імені Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, привітала начальник Харківського обласного  відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Кривенцова, побажавши усім спортивної вдачі, успішних виступів, нових рекордів та незабутніх вражень.

Також усіх учасників Універсіади привітала головний спеціаліст Харківського обласного  відділення (філії) Ребченко Олена Георгіївна, зачитавши привітання від імені президента Спортивної Студентської Спілки України Євгенія Імаса.

Представник Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ісаєнко Лариса Володимирівна передала вітання від голови Комітету та оголосила змагання відкритими.

Змагання триватимуть до 13 червня 2017 року, на яких понад 40 кращих тенісистів  6 областей України в запеклій боротьбі захищатимуть честь рідних областей.