Група вихованців здійснила пішохідний туристський похід 1-ї категорії складності

З 13 по 23 червня 2017 року група вихованців Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради та Державної гімназії-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» здійснила пішохідний туристський похід 1-ї категорії складності по Харківській області від м. Чугуїв до м. Ізюм Харківської області.

За 11 днів походу вздовж річки Сіверський Донець пройдено 147 км.

Подорожуючи лісами та полями Харківщини діти зблизилися з природою рідного краю, навчилися основам таборування, загартувалися фізично, закріпили на практиці туристські навички (облаштування намету, розпалювання багаття, приготування їжі в польових умовах та ін.), знання про які отримали на заняттях гуртка «Пішохідний туризм».

Після походу 15 гуртківців виконали норматив ІІІ спортивного розряду з туризму і отримали право участі в поході 2 категорії складності.

Очолювали похід Крупко Микола Федорович, керівник гуртків  КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради, майстер спорту з туризму, та Підлісний Дмитро Анатолійович, заступник начальника Державної гімназії-інтернату з навчально-виховної роботи.