Привітання

Шановні освітяни, учні та студенти!

Щиро вітаю вас із вересневим святом – Днем знань!

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Педагогічні працівники Харківщини вносять визначальний вклад у розвиток України, формують нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині  неоціненний скарб  високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни! Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості! Натхнення Вам, освітяни, міцного здоров’я, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління – майбутнього нашої України!

Усім, хто в цей вересневий день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти омріяної мети у житті, набути нових знань та зустріти надійних друзів. Упевнений, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Нехай простелиться перед вами до вершин освіти широка дорога!

Зі святом! З початком нового 2017/2018 навчального року!

 

Заступник директора Департаменту науки і освіти

Харківської обласної державної адміністрації                            О.О. Труш