Обласна школа позитивного педагогічного досвіду для викладачів та майстрів виробничого навчання за професією «Перукар» («перукар-модельєр»)

28 вересня 2017 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище сфери послуг» відбулося заняття школи позитивного педагогічного досвіду для викладачів і майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів області за професією «Перукар (перукар-модельєр)» за темою: «Використання новітніх програмних засобів навчального призначення для активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках» (керівник – викладач ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг» Хмеленко С.Ф.).

У роботі школи взяли участь 15 викладачів та майстрів виробничого навчання із 10 професійно-технічних навчальних закладів.

Під час проведення заняття учасники ознайомились із різними формами контролю навчальних досягнень учнів за допомогою сучасних комп’ютерних програм.

Також учасники мали можливість власноруч створити тести для учнів в системі комп’ютерного тестування MyTestXPro і за допомогою Google Форм під час проведення практичних занять.