Відбувся обласний семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів та збір обласної ради лідерів учнівського самоврядування

18 жовтня 2017 року на базі Державного закладу освіти Центру професійно-технічної освіти № 2 м. Харкова відбувся обласний семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів за темою: «Педагогічні засади організації та методики виховної роботи в ПТНЗ» та збір обласної ради лідерів учнівського самоврядування.

У роботі семінару взяли участь 33 заступники директорів з навчально-виховної роботи та 33 лідери учнівського самоврядування ПТНЗ області.

Семінар та збір лідерів учнівського самоврядування розпочався літературно-музичною композицією «Моя Україна» у виконанні лауреатів міжнародних та національних конкурсів. Також учнівська молодь стала учасниками інтерактивної віртуальної екскурсії «Харків відомий та невідомий» яку підготували представники Харківської обласної бібліотеки для юнацтва.

Далі робота семінару проходила за окремою програмою, були заслухані  виступи-презентації з питань:

  • Сучасна бібліотека як простір ідей та можливостей;
  • Реалізуємо метод проектів;
  • Проект як чинник творення життєтворчості.

У практичній частині  семінару та школи лідерів учнівського самоврядування педпрацівниками та лідерами ДЗО ЦПТО№2 м.Харкова була запропонована презентація проекту «Харків – місто моєї мрії».

Завершився семінар підведенням підсумків та прийняттям рішень щодо удосконалення виховної роботи.