Обласний вебінар для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі, легкої промисловості, побутового обслуговування населення закладів професійної освіти

07 грудня 2017 року на базі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області відбувся обласний вебінар для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі, легкої промисловості, побутового обслуговування населення закладів професійної освіти майстерності педагога як важлива складова підвищення якості підготовки  кваліфікованих робітників».

У роботі вебінару взяли участь педагоги із 25 професійно-технічних навчальних закладів.

У ході проведення вебінару були розглянуті питання з досвіду роботи  педагогів за такими темами:

  1. «Сучасні підходи до оцінювання рівня навчальних досягнень учнів ПТНЗ на уроках з предметів професійно-теоретичної підготовки кухарів».
  2. «Ефективні форми та методи оцінювання навчальних досягнень учнів, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер».
  3. «Виконання творчих роботи учнями на завершальному етапі навчального процесу – шлях до формування творчого потенціалу майбутніх кваліфікованих робітників з професії «Кухар. Кондитер».
  4. «Формування ефективної системи оцінювання при організації навчального процесу за ДСПТО на модульно-компетентнійсній основі за професією «Кравець»
  5. «Використання різнорівневих тестових завдань при оцінюванні навчальних досягнень учнів, які навчаються за професією «Перукар (перукар-модельєр)».
  6. «Технологія «Портфоліо» як засіб підвищення мотивації до навчання учнів за професією «Перукар (перукар-модельєр)».