Вступна кампанія – 2018 року

11 грудня 2017 року, у Харкові за участю Міністерства освіти і науки України, відбулися регіональні наради-семінари з питань підготовки до вступної кампанії–2018 року окремо для закладів вищої освіти, які здійснюють прийом за ОКР молодшого спеціаліста, та для вишів, які готують бакалаврів, магістрів та докторів філософії.

У нараді взяли участь директор Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України  Шаров О.І., представники Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, ДП “Інфоресурс”, проректори, заступники директорів та відповідальні секретарі приймальних комісій з 5 областей України.

У доповіді директора Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України  Шарова О.І. були підведені підсумки вступної кампанії-2017 року та визначені основні завдання на 2018 рік.

За підсумками наради керівникам закладів вищої освіти надане доручення до кінця поточного року розробити Правила прийому на 2018 рік, внести їх до ЄДЕБО, а також оприлюднити на офіційних веб-сайтах.