Про участь у Спеціальній Олімпіаді України вихованців Комунального закладу «Богодухівський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради

Команда вихованців Комунального закладу «Богодухівський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради з 02.10.2014 по 04.10.2014. взяла участь у Спеціальній Олімпіаді України, що проходила у місті Львів. У змаганнях брали участь команди з різних регіонів України, а саме: Київської, Харківської, Львівської, Херсонської, Одеської, Закарпатської, Запорізької областей та Республіки Польша.

Майже 200 спортсменів виступали в таких видах програми як футбол, флурбол, теніс та плавання. Команда спортсменів Комунального закладу «Богодухівський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради  взяла участь у змаганнях з футболу та тенісу. Футболісти посіли друге місце, поступившись лише команді з Запоріжжя. Владикіна Світлана представляла заклад у змаганнях з тенісу серед дівчат, посіла ІІІ місце та отримала бронзову медаль; Степанов Руслан у змаганнях з тенісу серед хлопців посів друге місце та отримав срібну медаль. Вітаємо переможців!