ІІ етап (районний (міський, ОТГ)) Всеукраїнських учнівських олімпіад

16 грудня 2017 року відбувся ІІ етап (районний (міський, ОТГ)) Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. На базі Комунального закладу «Харківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів № 6» Харківської обласної ради проведено олімпіаду з біології для учнів навчальних закладів інтернатного типу, у якій узяли участь 37 школярів.

17 грудня 2017 року відбувся ІІ етап (районний (міський, ОТГ)) Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії. На базі Комунального закладу «Харківській спеціальний навчально-виховний комплекс № 7» Харківської обласної ради проведено олімпіаду з астрономії для учнів навчальних закладів інтернатного типу, у якій узяли участь 2 школярі.

Результати олімпіади з астрономії серед учнів навчальних закладів інтернатного типу будуть оприлюднені на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» 21 грудня 2017 року.

Результати олімпіади з біології серед учнів навчальних закладів інтернатного типу будуть оприлюднені на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» 22 грудня 2017 року.