Про проведення робочої зустрічі з питань впровадження політики гендерної рівності та анти-дискримінації в систему освіти

22 грудня 2017 р. на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації відбулася робоча зустріч керівників Гендерних центрів закладів вищої освіти та представників вишів, де планується створення центрів.

Під час заходу були підведені підсумки діяльності щодо впровадження політики гендерної рівності та анти-дискримінації в систему освіти; обговорені перспективи щодо участі у реалізації інноваційного проекту за підтримки Європейського Союзу «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді» Також, учасниці та учасники мали змогу ознайомитися з  результатами  проекту «Гендерна політика великого міста» та роботою Центру розвитку для дітей.

У заході взяли участь представники міжнародних організацій – партнерів: С. Велигодський, координатор з питань гуманітарного реагування Фонду ООН у галузі народонаселення та О. Климовська, координаторка освітніх програм Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ)  в Україні.