Проведені новорічні та різдвяні свята для понад 8000 дітей Харківщини

У заходах взяли участь учні закладів освіти, у тому числі діти пільгових категорій, а також переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних та районних/міських конкурсів, лідери учнівського самоврядування та діти, які прибули на Харківщину із території антитерористичної операції на сході України.

Традиційно працювали дві новорічні виставки дитячої творчості «Зимовий вернісаж» та «Різдвяна писанка», що спрямовані на формування в дітей екологічної культури та відродження українських народних традицій писанкарства (понад 1000 робіт).

Особливої уваги дітей під час новорічних та різдвяних свят привернула вистава «Ялинка для принцеси» дитячого театру «АЗарт» Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (керівник – Богун А.Ю.). Юні глядачі доторкнулися до Казки про те, як на новий рік король будь за що вирішив розсмішити свою доньку Царівну-Несміяну та скликав звідусіль найкращих принців. Під час перегляду вистави діти зустрілися з Дідом Морозом та Снігуронькою. І це все захоплююче дійство проведено з веселими танцями, фокусами і трюками.