Відкриття першого у Харківській області інклюзивно-ресурсного центру

31 січня 2018 року у м. Балаклія відбулися заходи з нагоди відкриття першого у Харківській області Балаклійського інклюзивно-ресурсного центру Балаклійської районної ради Харківської області.

У заході взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Бабічев А.В., радник голови Харківської обласної державної адміністрації Ройтблат А.Б., директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Карпова Л.Г.,  голова Балаклійської районної державної адміністрації Масельський С.І., голова Балаклійської районної ради Літвінов О.М., працівники закладу, діти та їх батьки.

Інклюзивно-ресурсний центр розташовано на першому поверсі будівлі Балаклійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1  ім. О.А. Тризни, приміщення та обладнання Центру відповідають сучасним вимогам для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років та їх батьками. У Центрі здійснюватиметься комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дітей, надаватиметься психолого-педагогічна допомога, корекційно-розвиткові послуги, консультації дітям, їх батькам, педагогічним працівникам закладів освіти.