Обласна виставка дитячих творчих робіт «Мій біль − Афганістан»

З 13 по 17 лютого 2018 року в музеї історії Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно функціонує обласна виставка дитячих творчих робіт «Мій біль − Афганістан», присвячена вшануванню громадян України, які виконували військовий обов’язок на території Республіки Афганістан.

Виставка проводиться з метою ознайомлення учнівської молоді з історичними фактами та подіями під час війни на території Республіки Афганістан, виховання в неї патріотизму, милосердя, поваги до людей старшого покоління, героїчного історичного минулого.

У роботі виставки взяли участь учні закладів загальної середньої, позашкільної освіти, вихованці закладів освіти інтернатного типу обласного підпорядкування.

На виставку надіслано 252 роботи від 248 учнів-авторів.

Виставку відвідали близько 800 учнів закладів освіти Харківщини.

У рамках заходу 15 лютого 2018 року відбулася зустріч учнів закладів освіти з ветераном Афганської війни 1979-1989 років – Гришиним Володимиром Вікторовичем, головою спілки воїнів-афганців Дергачівського району Харківської області. Гришин В.В. розповів молоді про воєнні будні, фронтову дружбу та відповів на численні запитання учнів про військову службу.