Проведені змагання І етапу Кубку області з велосипедного туризму серед учнівської молоді

17 лютого 2018 року в приміщенні Липкуватівського аграрного коледжу та Липкуватівського навчально-виховного комплексу Нововодолазького району проведені змагання І етапу Кубку області з велосипедного туризму серед учнів закладів освіти Харківщини.

До програми командних змагань включені змагання з водіння велосипеду на комбінованій дистанції, конкурси з правил дорожнього руху, надання першої медичної допомоги, ремонт велосипеду, в’язання вузлів і переправа по колоді.

У заході взяли участь команди Зміївського, Золочівського, Красноградського, Нововодолазького, Первомайського районів, Нововодолазької та Мереф’янської об’єднаних територіальних громад. Загалом змагалися понад 100 юних спортсменів-велотуристів двох вікових груп.

Кращими водіями велосипеду в командному заліку в обох вікових групах на комбінованій дистанції, що включала елементи фігурного водіння і тріалу, стали учні Липкуватівського навчально-виховного комплексу Нововодолазького району  (тренер – Орда М.В.).

Переможцями в особистому заліку на вищезазначеній дистанції стали Юніков Олексій, Ольховська Аліна, Шалімов Дмитро та Гавриленко Валерія – учні закладів освіти Нововодолазького району (тренер – Орда М.В.).

Серед призерів в особистому та командному заліках стали учні Кобзівського навчально-виховного комплексу (тренер – Мирончук А.І.), Зорянського закладу загальної середньої освіти (тренер – Ярмолюк Н.В.), Добренського навчально-виховного комплексу (тренер – Харченко В.М.) Красноградського району та юні спортсмени Нововодолазької гімназії (тренери – Тиндик С.М., Курило Р.В.), Нововодолазького ліцею (тренер – Вотінцев В.О.).

У конкурсах кращими визнані юні велотуристи з Липкуватівського навчально-виховного комплексу та Нововодолазької гімназії. Ці ж  велотуристи здобули перемогу в загальнокомандному заліку змагань І етапу Кубку.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради.