Обласний семінар-практикум для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Харківської області професій на базі комп’ютерної техніки

22 лютого 2018 року на базі ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області» відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти професій на базі комп’ютерної техніки.

На семінарі за темою «Формування професійних компетентностей учнів засобами комп’ютерних технологій навчання» були присутні педагогічні працівники із 11 ЗП(ПТ)О м. Харкова та області.

У ході семінару розглядалися питання:

– використання комп’ютерних технологій навчання для формування професійної компетентності педагогічних працівників професій на базі комп’ютерної техніки;

– самоаналіз уроку як засіб підвищення рівня професійної компетентності педагогічного працівника.

У рамках обласного семінару-практикуму Мощенко Н.А., майстер виробничого навчання ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області», провела позакласний захід «Занурення в Microsoft Office Excel» з учнями з професії «Оператор комп’ютерного набору».

У ході уроку реалізована методична мета: використання електронних таблиць Microsoft Office Excel при виконанні практичної роботи.