Про проведення урочистої церемонії випуску магістрів Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна

27 лютого 2018 р. у великій залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка відбулась урочиста церемонія випуску магістрів Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

У заході взяла участь  голова обласної державної адміністрації Ю.О. Світлична, яка привітала випускників  та разом з ректором ХНУ ім. В.Н. Каразіна В.С. Бакіровим  вручила 12 кращим із них пам’ятні медалі «Таланту і доброзвичайності». Медаллю з таким надписом нагороджуються за відмінне навчання, видатні досягнення у науковій діяльності та активну участь у громадському житті кращі випускники Університету.

Також, до присутніх на заході звернулися письменник і громадський діяч С. Жадан та почесний доктор ХНУ ім. В.Н. Каразіна,  професор Неапольського університету імені Фрідріха ІІ (Італія) М. Капоччіолі.

Загалом за 213 років існування Університет закінчили понад 200 тисяч студентів; понад 100 випускників стали дійсними членами Академій наук; 77 співробітників – лауреатами Державних премій України в галузі науки і техніки.