Про проведення засідання «круглого столу» «…Про них просто не писали» з нагоди проведення Місяця жіночої історії

02 березня 2018 р. у рамках реалізації проекту Європейського Союзу «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді», що реалізується  Центром гендерної культури, на базі Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця  відбулося засідання «круглого столу» «…Про них просто не писали» з нагоди проведення Місяця жіночої історії за участі представників Гендерних центрів закладів вищої освіти.

Під час заходу учасники обговорили ті активності щодо висвітлення досягнень видатних жінок минулого та сучасності; вшанування української жінки з метою підвищення її лідерського потенціалу, що плануються  під час проведення Місяця жіночої історії (Women”s History Month), який відзначається  з 1987 року у США та країнах Європи і вдруге проводиться на Харківщині.

Також учасники мали змогу зіграти в настільну тематичну гру-пазл «Крізь скляну стелю». Цю гру представники Гендерних центрів будуть використовувати під час проведення заходів для студентської молоді  у свої закладах вищої освіти.