Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму

З 1 по 4 березня 2018 року в м. Решетилівка Полтавської області  відбувся Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму.

У змаганнях взяли участь 27 команд із м. Києва, Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Львівської, Луганської, Миколаївської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей – загальна кількість учасників 207 юних туристів.

Харківську область представляла збірна команда вихованців гуртків спортивного туризму Чугуївського центру туризму та краєзнавства Чугуївської міської ради, учнів Студенокського навчально-виховного комплексу Ізюмської районної ради та учнів Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 38 Харківської міської ради. Змагання проводились у старшій та молодшій вікових групах на дистанціях четвертого та третього класів відповідно.

Команда Харківської області виступила досить успішно та посіла друге місце в загальному заліку особисто-командних змагань, за що нагороджена кубком, почесною грамотою Українського державного центру туризму та краєзнавства Міністерства освіти і науки України.

Вітаємо Кудрявського Артема (тренер – Лисенко С.В., Чугуївський міський Центр туризму та краєзнавства), який посів перше місце в особистих змаганнях на “Смузі перешкод” у старшій віковій групі та виконав норматив кандидата в майстри спорту.