Відбулась обласна школа передового педагогічного досвіду для викладачів креслення закладів професійної (професійно-технічної) освіти

14.03.2018 на базі Державного навчального закладу «Харківський регіональний центр професійної освіти поліграфічних медіатехнологій та машинобудування» відбулась обласна школа передового педагогічного досвіду для викладачів креслення закладів професійної (професійно-технічної) освіти за темою: «Впровадження дистанційного навчання під час вивчення креслення».

У ході роботи школи Авдєєв Д.О., викладач ДНЗ «Харківський регіональний центр професійної освіти поліграфічних медіатехнологій та машинобудування», виступив за темою: «Впровадження дистанційного навчання як один із способів вивчення предмета «Креслення». Дмитро Олександрович продемонстрував розроблений власний дистанційний курс для учнів з предмета «Читання креслень», створений на платформі Moodle.

Під час проведення обласного заходу Дмитро Олександрович розкрив основні аспекти використання програм для створення навчальних сайтів. З метою закріплення отриманого матеріалу було проведено практичне заняття, у ході якого викладачі мали можливість ознайомитися з алгоритмом створення сайта за допомогою програми Web Builder та розробити власний сайт.

Завершилася школа обговоренням можливостей використання дистанційного навчання під час вивчення предмета «Креслення» з метою підвищення якості навчання учнів.