Проведено обласний фестиваль молодіжних ініціатив «Толока добрих ідей» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

28 березня 2018 року на базі Харківської обласної бібліотеки для юнацтва спільно з Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Харківській області було проведено обласний фестиваль молодіжних ініціатив «Толока добрих ідей» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та обласну школу лідерів учнівського самоврядування області.

У ході фестивалю проводився заключний етап обласного конкурсу проектів молодіжних ініціатив «Толока добрих ідей» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. До програми заключного етапу конкурсу увійшли: презентації учнівських проектів фіналістів І етапу, нагородження переможців та всіх учасників конкурсу.

Також проводився майстер-клас з писанкарства, який провели педагогічні працівники Державного професійно-технічного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну».