Проведено обласний семінар-практикум для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О в рамках II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О з професії «Електрозварник ручного зварювання»

28 березня 2018 року на базі Державного навчального закладу «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області» в рамках II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрозварник ручного зварювання» у 2017/2018 навчальному році проведено обласний семінар-практикум для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти за темою: «Сучасне зварювальне обладнання та інноваційні технології зварювання деталей та конструкцій».

У роботі семінару взяли участь 27 педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Харкова та Харківської області.

Представники ТОВ «Фроніус Україна» розповіли учасникам семінару про сучасне обладнання для зварювання деталей та конструкцій, його технічні можливості, технологічний процес якісного зварювання за рахунок стабільної дуги (малої та великої довжини) в усьому діапазоні регулювання процесу зварювання для різних типів електродів.

Крім цього, для педагогічних працівників було проведено майстер-клас на тему: «Використання сучасного зварювального обладнання для набуття професійних компетентностей майбутніми зварювальниками».