Обласний семінар-практикум для педагогічних працівників професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» ПТНЗ Харківської області

8 жовтня 2014 року на базі Рокитненського професійного аграрного ліцею відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» та «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» ПТНЗ Харківської області.

На семінарі за темою «Системний підхід до організації навчально-пізнавальної діяльності учнів» були присутні 16 педагогів із 10 навчальних закладів області. Учасників семінару привітав директор Рокитненського професійного аграрного ліцею П. Марюхна.У  ході семінару були розглянуті такі питання:

– організаційна структура уроків виробничого та теоретичного навчання;

– різноманітні структури  уроків  та їх вплив на навчально-пізнавальну діяльність учнів.

Також у рамках семінару-практикуму П. Купріяненко, викладач Рокитненського професійного аграрного ліцею, провів відкритий урок на тему «Регулювання дорожнього руху за допомогою сигналів світлофора». Завершився семінар підведенням підсумків та обміном досвіду роботи.