Магістри Українського державного університету залізничного транспорту отримали дипломи французького вишу

18 квітня 2018 р. в Українському державному університеті залізничного  транспорту за участі заступника голови обласної державної адміністрації А.В. Бабічева та  представника Національної консерваторії мистецтв та ремесел (м. Париж, Франція) професора Тьєрі Хорсіна відбулося урочисте вручення магістерських  дипломів за  проектом TEMPUS IV.

З 2012 року Університет увійшов до складу Європейського консорціуму закладів вищої освіти для виконання багатонаціонального спільного проекту «Магістр інфраструктури і експлуатації високошвидкісного залізничного транспорту в Україні та Росії». Метою програми є адаптація навчання в університетах залізничного транспорту до зростаючих потреб високошвидкісного залізничного руху за спеціальностями інфраструктура та експлуатація.

Під час заходу 80 магістрів Університету отримали дипломи Національної консерваторії мистецтв та ремесел (м. Париж, Франція).

У заході взяли участь директор Департаменту науки   і освіти Харківської обласної державної адміністрації Л.Г. Карпова, керівники підприємств «Укрзалізниці».