Про підсумки проведення навчально-практичного семінару

20 квітня 2018 року на базі Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» Харківської обласної ради» відбувся навчально-практичний семінар для директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за темою: «Створення умов для особистісного розвитку та творчої самореалізації учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти засобами військово-патріотичного виховання».

         Під час роботи семінару обговорені питання  особливості роботи з військово-патріотичного виховання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, висвітлення роботи з військово-патріотичного виховання на офіційних сайтах.

Викладач предмета «Захист Вітчизни» Харківського професійного ліцею будівництва та комунального господарства Жидко О.М. представив досвід роботи з питання військово-патріотичного виховання.

Питанням організації та проведення музейної роботи в Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту присвятила свій виступ  Дякунчак Н. Я., заступник директора з навчально-виховної роботи.

Учасники семінару ознайомилися з особливостями навчально-виховного процесу та навчальною базою Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» Харківської обласної ради.