Робочий візит директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Карпова Л.Г. відвідала Харківське державне вище училище фізичної культури № 1.

Харківське державне вище училище фізичної культури № 1 є спеціалізованим навчальним закладом спортивного профілю, який забезпечує відбір та спортивну підготовку обдарованих дітей та молоді, створює умови для їх навчання і розвитку індивідуальних здібностей з метою досягнення високих спортивних результатів.

У ході візиту Карпова Л.Г. ознайомилася з навчально-спортивною базою закладу освіти, відвідала класні кімнати, спортивні зали, гуртожиток, їдальню.

Директор Департаменту науки і освіти привернула увагу адміністрації закладу до якісної організації навчального процесу, адже наряду із спортивними досягненнями та перемогами учні та студенти мають отримувати ґрунтовні знання.

Окрему увагу було приділено питанню ремонтних та будівельних робіт, а саме: облаштуванню сучасного кабінету біології, використанню нещодавно створеного кабінету інформатики, завершенню робіт у новозбудованому гуртожитку, де будуть створені більш зручні і комфортні умови для відпочинку дітей та молоді після навчання та тренування.