Відбулася обласна школа позитивного педагогічного досвіду роботи заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти

16 травня 2018 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти № 3 м. Харкова» відбулася обласна школа позитивного педагогічного досвіду роботи заступника директора з навчально-виховної роботи Л.В.Гаврашової за темою: «Розвиток учнівської молоді як творчої особистості на засадах проектної діяльності».

На обласній школі були присутні  заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

У ході школи Л.В.Гаврашова презентувала свій досвід щодо організації роботи заступника директора з навчально-виховної роботи з питань управлінських дій щодо упровадження проектної діяльності учнів в освітній процес. Далі класний керівник Т.О.Каракунова поділилась досвідом роботи щодо  організації проектної діяльності у виховній роботі в навчальній групі.

У ході роботи обласної школи слухачі обговорили підсумки проведення обласного конкурсу проектів молодіжних ініціатив «Толока добрих ідей» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Крім цього, для учасників школи була проведена учнями закладу презентація проекту на тему: «Я і видатні люди моєї професії».

Також на школі була запропонована ділова гра «Реалізуємо метод проектів».

Учасники мали можливість ознайомитися з організацією діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи щодо управління виховним процесом та поділитися враженнями від проведеного заходу.

Завершилася школа підведенням підсумків та прийняттям рішень щодо вдосконалення виховної роботи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області.