Відбувся обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини

Уперше в Харківській області за ініціативи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» відбувся обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують». Фестиваль проводився з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови нової української школи.

Педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Харківської області представили в електронному вигляді описи сутності та досвіду застосування власних інноваційних освітніх технологій, методів, форм та моделей організації освітнього процесу.

До участі у Фестивалі зареєструвалися 963 педагогічні працівники, у тому числі: від районів області – 466 (48,4% від загальної кількості учасників); від міст обласного значення – 137 (14,2%); від ОТГ області – 41 (4,3%); від районів міста Харкова – 272 (28,2%); від інтернатних закладів освіти – 47 (4,9%).

Дипломами оргкомітету обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» відзначено 458 представлених практик, з них: І ступеня – 88, ІІ ступеня – 170, ІІІ ступеня – 200.

Зведений оціночний лист та аналітична довідка про підсумки проведення обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» розміщено на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

dovidka_fest_dobruh_praktuk_21.05.18

zved_otcn_luct_fest_dobruh_praktuk_21.05.18