Выдбулися ІХ Всеукраїнська спартакіада з військово-прикладних видів спорту серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою і кадетських корпусів

Перемога Комунального закладу  «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» Харківської обласної ради у ІХ Всеукраїнській спартакіаді з військово-прикладних видів спорту серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою і кадетських корпусів

 

З 28 травня по 2 червня 2018 року у м. Харків проходила ІХ Всеукраїнська спартакіада з військово-прикладних видів спорту серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою і кадетських корпусів. У змаганнях взяли участь  23 команди з різних регіонів України.

І місце посіла команда Комунального закладу  «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» Харківської обласної ради. ІІ місце виборола команда Харківської Державної гімназії-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», ІІІ місце – команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Команда Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» Харківської обласної ради  отримала перехідний приз Всеукраїнської асоціації «Кадетська співдружність» та Благодійної організації «Фонд відродження кадетських корпусів в Україні».

В особистому заліку за результатами семи видів змагань вихованець Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» Харківської обласної ради Смитюх Роман  посів І місце.

Переможці та призери Всеукраїнської спартакіади нагороджені кубками та дипломами організаторів змагань.