Відбувся семінар щодо  підведення  підсумків роботи проекту «Сприяння освіті» у 2017/2018 навчальному році та завдань на наступний навчальний рік

05 червня 2018 року на базі Комунального закладу «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради для керівників 33 закладів дошкільної освіти, які є учасниками проекту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом  the LEGO Foundation (Королівство Данія), відбувся семінар щодо  підведення  підсумків роботи проекту у 2017/2018 навчальному році та завдань на наступний навчальний рік.

Протягом навчального року для реалізації завдань проекту «Сприяння освіті» було здійснено більше 30 супроводжуючих візитів до закладів,                     10 обласних тренінгів та 13 точкових тренінгів за методикою компетентнісного навчання «Шість цеглинок».

15 закладів дошкільної освіти  Харківської області стали учасниками дитячого Архітектурного фестивалю «Водний світ» та 21.04.2018 на урочистій частині фестивалю у м. Дніпро були нагороджені дипломами у різних номінаціях.