Візит Міністра освіти і науки України Л. Гриневич до ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області»

02 липня 2018 року до Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області» з робочим візитом завітала Міністр освіти і науки України Гриневич Лілія Михайлівна.

У ході відвідування вона ознайомилася з роботою авторського колективу закладу професійної освіти щодо розробки та використання в освітньому процесі педагогічних програмних засобів, відвідала навчальні майстерні з професії «Маляр-реставратор», які облаштовуються в рамках спільного українсько-німецького пілотного проекту у галузі професійної (професійно-технічної) освіти з метою модернізації та адаптації визначеної професії.

Також Лілія Гриневич відвідала навчально-практичний будівельний центр «КНАУФ» та навчальний центр «ТРІОРА», які були створені з метою підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації робітників будівельної галузі з використанням сучасних виробничих технологій та матеріалів.

Під час спілкування з представниками компаній – соціальними партнерами Центру обговорювалися питання перспектив впровадження дуальної форми навчання на підготовку кваліфікованих робітників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області.