Про святкування Дня знань в закладах професійної (професійно-технічної) освіти

3 вересня 2018 року в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Харківській області відбулися урочисті та святкові заходи з нагоди початку 2018/2019 навчального року та Дня знань – справжнього всенародного свята мудрості, доброти та людяності.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

У цьому навчальному році понад 13 тисяч  учнів будуть навчатися у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, з них майже 6 тисяч учнів зараховані на навчання у 2018/2019 навчальному році.

На урочистих заходах були присутні представники Департаменту науки і освіти, Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області, Харківського державного будинку художньої та технічної творчості,  представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, батьківської громадськості, які теплими словами привітали учнів, педагогічні колективи зі святом.

Яскравими подарунками для всіх учасників свят стали виступи виконавців та творчих колективів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.