Відбулося урочисте відкриття нового корпусу Краснокутського дошкільного навчального закладу (яслах-садку) № 1

31 серпня 2018 року в рамках реалізації регіонального плану створення додаткових місць для дітей дошкільного віку в 2018 році на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2017 р.  № 871-р  «Про затвердження плану дій на 2017 – 2019 роки поетапного створення додаткових місць у закладах освіти для дітей дошкільного віку» у Краснокутському районі за участі голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної  відбулося урочисте відкриття нового корпусу Краснокутського дошкільного навчального закладу (яслах-садку) № 1 Краснокутської селищної ради Краснокутського району.

З 03 вересня 2018 року  розпочато роботу дошкільних підрозділів у Залиманському ліцеї Балаклійського району та Лісностінківському ліцеї Куп’янського району.

Відкриття додаткових груп у діючих закладах відбулося у  Червонівському НВК Первомайського району, Бунаківському НВК Лозівського району,  Новоселівському НВК Нововодолазької селищної ради.

У святкових заходах взяли участь почесні гості, представники громадськості, педагогічні працівники, батьки, учні та вихованці навчальних закладів.

Для створення додаткових місць, покращення умов перебування дітей у закладах дошкільної освіти було залучено державні кошти та кошти місцевих бюджетів різних рівнів.