Відбулися змагання Кубку України серед юнаків з велосипедного і пішохідного туризму

З 27 по 30 вересня 2018 року в місті Кропивницький відбулися змагання Кубку України серед юнаків з велосипедного і пішохідного туризму  у яких успішно виступили три збірні команди юних велотуристів Харківської області двох вікових груп, сформовані з учнів закладів освіти Золочівської, Нововодолазької об’єднаних територіальних громад та Нововодолазького району (тренери –  Касян І.І., Орда М.В., Тиндик С.М.).

Програмою змагань передбачалися змагання на комплексній дистанції та велоралі. Абсолютними переможцями змагань стали спортсмени старшої вікової групи, які виграли ралі, дистанції фігурного водіння та тріалу, що входять до комплексної дистанції, і за підсумками змагань виконали нормативи кандидатів у майстри спорту України.

Вдало виступали і спортсмени двох молодших команд Харківщини, які стали призерами на обох дистанціях і у загальному заліку та виконали нормативи першого спортивного розряду.

Переможці змагань нагороджені Кубками за І, ІІ, ІІІ місця у загальнокомандному заліку, дипломами та медалями Українського державного центру туризму і краєзнавства Міністерства освіти і науки України.

Вітаємо переможців!