Відбулося засідання круглого столу для заступників директорів з навчально-виробничої роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харкіської області

02.11.2018 на базі Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» відбувся круглий стіл на тему: «Дуальна форма навчання – успішна кар’єра в майбутньому». У роботі круглого столу взяли участь працівники Науково-методичного центру ПТО у Харківській області та заступники директорів з навчально-виробничої роботи (далі – НВР), освітні заклади яких з 2018/2019 н.р. впроваджують елементи дуальної форми навчання.

Досвідом роботи з даного напрямку  поділились: директор (Юклієвська Н.В.), заступник директора з НВР (Кісь С.П.) та майстер виробничого навчання (Полехін М.Ф.) ДНЗ «Харківський професійний ліцей будівельних технологій».

Заступник директора з НВР Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту Родченко О.Л. розповіла учасникам круглого столу про проблеми, з якими зіткнувся заклад освіти, впроваджуючи дану форму навчання, та про способи їх вирішення.

Під час роботи учасники обговорили перспективи впровадження елементів дуальної форми навчання, можливості реалізації дорожньої карти, проблеми, що виникають в процесі навчання учнів за даною формою, та шляхи їх вирішення.