Відбулася нарада з директорами вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Харківської області

22.11.2018 року на базі Харківського державного автотранспортного коледжу відбулася нарада з керівниками вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Харківської області за участю директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Карпової Л.Г., голови Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Харківської області, директора Харківського машинобудівного коледжу Мороза В.П. та директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренка О.Л..

Під час наради були обговоренні такі питання: про заходи щодо підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018/2019 н. р.; про стан виконання вимог чинного законодавства стосовно передачі цілісних майнових комплексів вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. державної власності, що мають статус окремих юридичних осіб із державної власності у спільну власність територіальних громад, сіл, селищ, міст Харківської області; про деякі показники діяльності вищих начальних закладів І-ІІ р.а.; про організацію та проведення обласних етапів ХIХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка; про деякі питання поточної діяльності вищих начальних закладів І-ІІ р.а; про участь студентів вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. у реалізації міжнародного проекту «Шлях до порозуміння»; про співпрацю з ВНЗ І-ІІ р.а. з питань впровадження системи електронного документообігу та технологічних платформ офіційних сайтів; про участь викладачів та студентів у заходах у зв’язку із 85-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні; про виконання статті 30 «Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти» Закону України «Про освіту».

За підсумками наради з керівникам вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. були обговорені зазначені питання та надані конкретні доручення щодо подальшої роботи.