Вперше на Харківщині відбувся Чемпіонат Харківської області з більярдного спорту серед студентів «Вільна піраміда»

24-25 листопада 2018 р. на базі БК «Diogen» вперше в Харківській області відбулась Універсіада зі спортивного більярду Чемпіонат Харківської області з більярдного спорту серед студентів «Вільна піраміда» (чоловіки, жінки).

У змаганні взяли  участь 25 студентів з дев’яти зкладів вищої освіти  Харківської області. Обидва дні відбувалася запекла боротьба, й ніхто не хотів здавати позиції лідерів.

Перше місце та звання «Першого чемпіона Харківської області з більярдного спорту серед студентів в номінації «Вільна піраміда» посів  Гомулько Володимир (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»). Почестне друге місце – Гнетов Максим (Харківський національний медичний університет). Третє та четверте місце між собою поділили Абалмасов Дмитро (Харківський національний педагогічний університет  імені Г.С. Сковороди) та Звездин Денис (Харківський національний технічний університет сільського господарства  им. Петра Василенка).

Захід відбувся за ініціативи Харківської обласної студентської ради спільно з Федерацією спортивного більярду України в Харкові та Харківської області.

Переможці цього Чемпіонату у лютому 2019 року будуть  представлять наш регіон  на Чемпіонаті України з більярдного спорту серед студентів «Вільна піраміда».

Вже  1 та 2 грудня 2018 р. відбудеться Чемпіонат Харківської області з більярдного спорту серед студентів в номінації «Пул – 9» та 8 і 9 грудня  – в номінації «Снукер 6-red».

Кожний студент має можливість взяти участь у змаганнях, варто лише зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/JqDd1ZZ8O2XF5K7l2.