Відбулась школа кращого педагогічного досвіду для викладачів предметів природничої підготовки

6 грудня 2018 року на базі ДПТНЗ «Центр професійно-технічної освіти № 3 м. Харкова» відбулась школа кращого педагогічного досвіду для викладачів предметів природничої підготовки за темою: «Використання інтерактивних технологій на уроках біології і хімії та у позаурочній діяльності», в якому взяли участь представники 17 ЗП(ПТ)О.

Програмою проведення школи було передбачено теоретичну і практичну частини заходу. Під час теоретичної частини керівник школи Каракунова Т.О., викладач біології і хімії ДПТНЗ «Центр професійно-технічної освіти № 3 м. Харкова», презентувала свій досвід роботи за темою «Формування природничого світогляду учнів засобами позаурочної роботи». Крім цього, викладачі прослухали лекцію за темою «Біосистематика: мегатаксономія та її розвиток», підготовлену методистом НМЦ ПТО у Харківській області Дробною В.А.

Практична частина школи була представлена майстер-класом, проведеним Каракуновою Т.О. у вигляді інтелектуально-розважальної гри «Хімбіопрограма», і груповою роботою «Мовленнєва культура викладача як компонент педагогічної майстерності», організованою Дробною В.А. Друга частина школи була насичена різноманітними інтерактивними вправами для поповнення педагогічної скарбнички присутніх викладачів.