Урочисто відкрито навчально-практичний центр з професій: «Електрозварник ручного зварювання»; «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах»; «Зварник»

14 грудня 2018 року на базі Державного навчального закладу «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області» директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної  адміністрації Л. Карпова урочисто відкрила навчально-практичний центр з професій: «Електрозварник ручного зварювання»; «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах»; «Зварник» та сучасний кабінет «Фізики». У заході взяли участь керівники підприємств – замовників робітничих кадрів, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Створення навчально-практичного центру, який обладнано сучасними зварювальними тренажерами, апаратами різного призначення, інструментами дасть змогу підняти престиж зварювальних професій та здійснювати підготовку сучасних компетентних кваліфікованих робітників, які в повній мірі відповідатимуть вимогам роботодавців.