Урочисто відкрито навчально-практичний центр з професій: «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування»

18 грудня 2018 року на базі Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації Л. Карпова урочисто відкрила навчально-практичний центр з професій «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування». У заході взяли участь керівники підприємств – замовників робітничих кадрів, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Створення навчально-практичного центру, який обладнано сучасним обладнанням, інструментами і матеріалами, дасть змогу підняти престиж електротехнічних професій та здійснювати підготовку сучасних компетентних кваліфікованих робітників, які в повній мірі відповідатимуть вимогам роботодавців.